Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/7/1/destelle.nl/httpd.www/hvo/wp-includes/post-template.php on line 284

Handdoekactie en A Seal Stellendam

Aan alle deelnemers van de Haringvlietoversteek,

Op zaterdag 12 september neemt u deel aan de Haringvlietoversteek.

Waarschijnlijk heeft u hier hard voor getraind en daarbij heel veel handdoeken versleten! Om al deze handdoeken een 2e kans te geven willen wij als organisatie Haringvlietoversteek een oproep doen om uw oude handdoeken te doneren aan de zeehonden en verzorgers van de zeehondenopvang “A Seal te Stellendam”.

A Seal heeft dringend handdoeken nodig bij de verzorging van zieke en verzwakte zeehonden die voor de kust worden gevonden en hier worden opgevangen en verzorgd. Bij ernstige ziektes of virussen kunnen handdoeken niet opnieuw gebruikt worden maar moeten dan vernietigd worden na gebruik. Dit uiteraard om te voorkomen dat er verdere verspreiding volgt.Hierdoor zijn er dus heel veel handdoeken nodig!

Wij willen uw vragen op zaterdag 12 september uw oude handdoek / handdoeken mee te nemen en te doneren bij de “bar” naast het aanmelden. Als organisatie zullen wij er voor zorgen dat ze bij A Seal gedoneerd worden. Deze actie is tot stand gekomen omdat wij en u net als de zeehonden graag zwemmen in onze prachtige wateren en omdat wij gebruik kunnen maken van het Parkeerterrein van A Seal op deze dag.

Op dit moment is A Seal gesloten voor verbouwing, maar zal vanaf oktober weer open zijn voor bezoekers. Mocht u meer willen weten kijk dan ook eens op de site: www.aseal.nl

Via de site hvo.destelle.nl zullen wij na afloop laten weten hoeveel handdoeken wij hebben kunnen doneren.

Namens de zeehonden willen wij u alvast bedanken voor uw handdoek en veel succes toewensen!

Met vriendelijke groet,
Josette de Bock
Organisatie Haringvlietoversteek 2015

Aseal